2014-02-04 09:08:01• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Ön nagyon ambiciózus

Napi horoszkóp február 4-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A mai nap kiváló lehet arra, hogy vitás ügyeit elrendezze. Talán másként láthat most dolgokat, amik az elmúlt időben csalódást okoztak önnek. Valahogy minden új értelmet nyerhet. Mélyebbet, mást és jobbat.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ne vegyen részt olyan sportokban, amihez nem igazán fűlik a kedve, s ráadásul az ereje sincs meg hozzá. A túlerőltetés most leginkább az izületeit veszélyeztetné. Mértékkel persze minden megengedhető. Ezt a kedvese is meg fogja érteni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Csendesen, szinte események nélkül telik el a nap. Ez a nagy csend azonban figyelmeztetés is: talán itt az ideje, hogy valamilyen lépések kezdeményezésével maga menjen elejbe a sorsának. Vegye végre kezébe az irányítást!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Anyagi életében végre jó változások történhetnek. S habár az elmúlt időszakban sikerült eladósodnia, most elindulhat a lejtőn felfelé. De élete párjára most is „pazarolhat”. Vele talán csak az a baj, hogy túlságosan szereti önt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ha nem csak a saját problémájával foglalkozik, akkor talán több örömöt lelhet az életében. Persze, a mások problémája nem feltétlenül kiút: vigyázzon, mert akarva-akaratlan is átvállalhat lelki terheket. Inkább az örömben osztozzon!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A szerencse önnel van, de miért is nem él vele? Talán attól tart, hogy mások manipulálják a sorsát a munkahelyén. Ha így van, akkor ideje önnek is előtérbe lépnie. Használja végre a befolyását, amit megszerzett magának.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Munkáját folytonos kritika éri. Szerencsére köztük sokkal több a jó, mint a rossz. A baj csak az, hogy pont azt nem tudja meggyőzni, akit leginkább szeretne. A jó meg az, hogy nem az ő véleménye számít a fizetségnél.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ön nagyon ambiciózus, és szeretné minden területen megállni a helyét. A baj csak az, hogy vagy a munkája, vagy a hobbija vesz el túl sok időt öntől. Valamin változtatnia kell, ha önmagának és a főnökének is meg akar felelni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A pletykálkodással ma saját magának többet árthat, mint annak, akiről az információt terjeszti. A hallottak ugyanis hamisnak bizonyulhatnak, de mindenképpen rossz fényt vethetnek éppen önre. Vésse eszébe a régi mondást: hallgatni arany!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Megint magányosnak érezheti magát. A szerettei távol vannak, vagy ha közel is, lélekben mintha nem ön mellett lennének. Ne csak őket hibáztassa, ön is tehet arról, hogy a távolság ennyire megnőtt. Keljen fel, és döntse le a falakat, amiket önvédelemből emelt.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ha úgy érzi, túl sok a szabadideje, használja egy alapos rendrakásra: az otthont, a háza táját, a környezetét illetően. A nagytakarítás most nem várt eredménnyel járhat. Felfedezhet elveszettnek hitt dolgokat, nem remélt aranytartalékokat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Mostanában különösen gyors lehet a döntéshozatalban. Főleg arra fejlesztett ki nagy hajlandóságot, hogy lerázzon magáról dolgokat, embereket, véleményeket. Legyen kicsit körültekintőbb! Mondjon néha igent, ne csak nemet!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: